25 d'abril de 2024

Del 27 de juny al 29 de juliol Centelles acollirà la 2a edició del Campus de Futbol

El campus pretén que els joves coneguin què significa ser esportista professional

El Ter 21 de juny de 2011 a les 11:51
Imatge de la passada edició del campus
En la primera edició hi van prendre part 80 nens i en aquesta segona s’espera una xifra similar. Per aquesta segona edició només es farà un torn de matí ja que és el que té més demanda. El campus treballarà 5 conceptes bàsics del món del futbol com són la passada, la conducció, el xut, el regateig i l’ocupació de l’espai.

Cada jornada començarà amb una xerrada teòrica i seguirà amb un entrenament destinat a treballar el concepte explicat prèviament.

Setmanalment també es disputa un mini torneig amb exercicis que permetran treballar el concepte protagonista de cada setmana. La jornada matinal cada dia finalitzarà amb activitats a la piscina. El campus pretén que els joves coneguin què significa ser esportista professional, que en coneguin els avantatges però també l’esforç i la constància que implica. Per això, també es comptarà amb visites de diversos jugadors professionals i persones vinculades a l’esport.

El campus vol promoure el tipus d’entrenament que promociona l Federació catalana de futbol i que busca que cap jugador estigui mai aturat i que tots puguin participar activament. El campus tindrà una durada de cinc setmanes i finalitzarà el 29 de juliol.
Etiquetes:
Esports