27 d'abril de 2024

Arrenquen les festes del carrer de Gurb de Vic

Els actes de les festes del carrer de Gurb s’allargaran fins el 9 d’agost

El Ter 25 de juliol de 2008 a les 13:19
Imatge de la presentació de les festes
Les festes del carrer de Gurb de Vic arrenquen aquest dissabte amb el pregó, que enguany va a càrrec de l’exergidor i veí del barri, Just Palma. L’acte tindrà lloc al Museu de l’Art de la Pell a dos quarts de vuit del vespre. Els actes de les festes del carrer de Gurb s’allargaran fins el 9 d’agost.

Ahir dijous ja es va fer la prèvia amb una cercavila i l’estrena dels nous capgrossos, que és una de les novetats d’enguany.

Aquest diumenge també es farà la primera concentració de clàssics Volkswagen. Mentre que dimecres vinent actuarà la Polifònica de Puigreig en un concert gratuït a l’església de la Mare de Déu del Carme.

Els actes centrals tindran següent a partir de l’1 d’agost. Destaca l’arribada del Carquinyoli des de Sèrbia on participava al festival Eurovisión i l’espai Karqui Cat amb concerts de la Tropa o Intifada, entre d’altres. El dissabte 2 d’agost hi haurà un campionat de bitlles catalanes i una recital de cançó catalana d’Els Tranquils i la Coloma i el Puma.

El dilluns 4 d’agost es farà un partit de futbol entre veïns del carrer de Gurb i veïns del carrer Manlleu. Altres actes que destaquen són l’espectacle del Mag Lari i el sopar popular el 6 d’agost, el ball de gala amb l’Orquestra Venus el 7 d’agost i el comiat del carquinyoli i la passada dels Feixets el 9 d’agost.

Imatge de la presentació de les festes

Etiquetes:
Cultura