23 d'abril de 2024

A punt per començar les obres de la futura escola bressol de Les Masies de Roda

L’edifici s’ha creat tenint en compte criteris de sostenibilitat

El Ter 8 de juliol de 2011 a les 13:06
Maqueta del futur edifici. FOTO: Ajuntament de Les Masies de Roda
Aquest proper dilluns començaran les obres de construcció de la futura escola bressol municipal de Les Masies de Roda. El nou equipament estarà ubicat al costat de l’actual Ajuntament i tindrà una capacitat per a 40 nens i nenes de 0 a 3 anys.

El termini d’execució de les obres és de 10 mesos i es preveu que pugui entrar en funcionament a finals de l’any vinent. L’edifici seguirà la línia del de l’Ajuntament. Tindrà una planta quadrada i comptarà amb diverses aules, a més d’un menjador i una zona verda a l’entorn.

L’edifici s’ha creat tenint en compte criteris de sostenibilitat. De fet aquesta era una de les premisses que es va donar a les empreses per optar al projecte. L’edifici comptarà amb diverses mesures que potenciaran la sostenibilitat ambiental. Una de les destacades serà el funcionant amb una caldera de biomassa que permetrà un important estalvi elèctric.

En aquests moments s’està treballant amb la gestió de l’equipament. Jordi Gros afirma que l’Ajuntament aposta per la gestió directa perquè així també es podran establir unes taxes més assequibles.
Etiquetes: