26 d'abril de 2024

Antònia Font omple els jardins de Can Puget en la presentació de 'Coser i cantar' a Osona

Entorn d’unes 600 persones van gaudir de prop de dues hores de concert

El Ter 27 de juliol de 2008 a les 13:54
Antònia Font
Ahir dissabte, els Jardins de Can Puget de Manlleu van ser l’escenari de la presentació a Osona del l’últim disc dels mallorquins Antònia Font titulat ‘Coser i Cantar’. Entorn d’unes 600 persones van gaudir de prop de dues hores de concert.

Els mallorquins van oferir un repàs dels seus temes amb peces tan conegudes com A Rússia, Alegria o Extraterrestres, entre d’altres, i que el públic no va deixar de corejar. En el seu últim disc 'Coser y cantar', Antònia Font ha fet un recopilatori de temes propis, però interpretats amb una orquestra.

Tot i que el seu últim disc és un recull simfònic, ahir el grup mallorquí va oferir un directe molt elèctric i contundent, sense orquestra, demostrant una vegada més l’àmplia gamma de possibilitats que ofereixen els seus temes. ‘Coser i cantar’ és un àlbum ambiciós, atrevit i original. Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Pere Manel Debon, Joan Roca i Jaume Manresa han tornat a demostrar que són uns inconformistes i reconstrueixen un total de vint temes que ajuden a descobrir perspectives inèdites d'aquest grup.

El concert d'Antònia Font s’emmarcava en la commemoració dels 25è aniversari de Ràdio Manlleu i del Festival Caixa Manlleu.

Antònia Font2

Antònia Font

Antònia Font

Galeria de fotos

Etiquetes:
Cultura