25 d'abril de 2024

Bollywood tanca les Nits de Cinema Oriental de Vic amb més de 1.000 persones a la Bassa dels Hermanos

Més de 3000 persones passen per les Nits de Cinema Oriental, que s'han concentrat en deu dies

El Ter 28 de juliol de 2008 a les 11:05
Les classes de Bollywood van comptar amb més de 50 persones
Més de 1000 persones a la Bassa dels Hermanos van gaudir aquest dissabte de l’última Nit Oriental d’aquest 2008. Una sessió dedicada a Bollywood va tancar les nits orientals de Vic. Va ser l’acte estrella del certamen, que va programar activitats durant tot el dia. L’Associació Social i Cultural de l’Índia de Vic va participar en la nit de Bollywood preparant plats típics indis.

Les Nits Orientals de Vic aquest any han descentralitzat activitats en diferents punts de la ciutat i de la comarca. Es calcula que més de 3000 persones han assistit en algun dels actes durant aquesta edició, essent les Nits de més públic, la de l’Índia i la del Japó. Els nous emplaçaments han estat l’Edifici El Sucre i la Plaça Osona. I a través del Consell Comarcal, les Nits viatjaran a diferents poblacions de la comarca amb algunes de les activitats programades en aquesta cinquena edició. A més, les Nits orientals enguany s’han concentrat al llarg de deu dies, estructurant-se en forma de festival.

Les Nits han tornat a demostrar que són un espai ideal per la integració. Demà, dimarts, es repeteix la sessió persa amb el film ‘Els nens del cel’ al Museu de l’Art de la Pell de Vic a partir de les vuit del vespre.

La classe de danses es va fer a la Plaça Osona

També es va fer un taller de Henna

La sessió de films a la Bassa dels Hermanos va congregar més de 1.000 persones

Les danses van venir de la mà de les Bollygirls

Etiquetes:
Cultura