24 d'abril de 2024

El Museu Industrial del Ter i l’Oficina de Promoció Econòmica, presenten "Torn de nit. Crònica Negra"

L’espectacle “Torn de Nit. Crònica Negra” es pot veure cada divendres i cada dissabte

El Ter 28 de juliol de 2008 a les 13:39
Imatge de l'espectacle
Una quarantena de persones van poder gaudir aquest divendres de la nova proposta teatral: “Torn de Nit. Crònica Negra” i també van ser els pioners en encetar el cicle dels “Sopars de carmanyola”.

Segons el gastrònom Pep Palau de l'empresa Pep Palau & Von Arend associats, el primer sopar va ser tot un èxit de participació i les expectatives preveuen un ple en les properes edicions.

Aquest espectacle produït per el MIT i per l’OPE es basa en l’època tèxtil. Durant el recorregut per l’antiga fàbrica de Can Sanglas, els personatges ens mostren el que suposava treballar en una fàbrica tèxtil. Fan posar tots els visitants a la pell dels treballadors amb tots els riscos que això comportava: els abusos sexuals, les relacions amb els responsables de la fàbrica i amb els altres treballadors o bé què significava ser l’encarregat de la turbina.

L’espectacle “Torn de Nit. Crònica Negra” es pot veure cada divendres i cada dissabte, els divendres hi ha la possibilitat de poder gaudir dels excel•lents i curiosos “Sopars de Carmanyola” a càrrec de l’empresa Pep Palau, von Arend & Associats. Aquests sopars, tan en la decoració com en el menú, estan ambientats en una fàbrica del segle XIX i tenen lloc a dins el museu. L’encarregat d’elaborar-los és el cuiner Manel Molera del restaurant Torres Petit de Manlleu.

Tan amb l’espectacle com amb el sopar, s’ha aconseguit crear un ambient molt càlid que fa que el recorregut per la fàbrica i la turbina sigui una forma molt agradable de viatjar al passat.

L’entrada per veure l’espectacle és de 12€ l’entrada anticipada i de 15€ l’entrada a taquilla. L’espectacle més el sopar té un cost de 45€. Sempre cal fer la reserva enviant un correu electrònic a mit@mitmanlleu.org o bé trucant al 93 851 51 76.

Imatge d'un altre instant de l'espectacle

Vídeo Promocional de l'espectacle Torn de Nit. Crònica Negra

Etiquetes:
Cultura