25 d'abril de 2024

Comença a Canfranc el rodatge d''Insesibles', que també visitarà Viladrau

Àlex Brendemühl n'és el protagonista, amb un repartiment coral: Juan Diego i Lluís Soler, entre d'altres

El Ter 26 de juliol de 2011 a les 08:40
Aquesta setmana ha començat a Canfranc, Osca, el rodatge del film 'Insensibles', una història de Juan Carlos Medina, que durant els propers dos mesos també visitarà Viladrau i altres localitats catalanes.

'Insensibles' és la història d'un neurocirurgià brillant que necessita un transplantament de mèdul.la. Per aconseguir-ho, ha de buscar els seus pares biològics, l'única manera que té per sobreviure. Però en aquesta cerca descobreix que totes les respostes sobre el seu origen s'amaguen en un passat de silenci i misteri. També descobreix que durant la Guerra Civil, un grup de nens va néixer amb un mal desconegut: que eren insensibles al dolor físic.

Amb aquest argument, el director de curtmetratges franco-espanyol, Juan Carlos Medina s'atreveix a tirar endavant el seu primer llargmetratge, un thriller amb transfons històric que ha guionitzat Luis Berdejo, conegut per la seva participació a la saga de '[REC]'. Àlex Brendemühl és el protagonista d'aquesta història, que completa un repartiment coral amb Juan Diego, Ramon Fontserà, Sílvia Bel, Bea Segura, Lluís Soler o Irene Montalà.
Etiquetes:
Cultura