24 d'abril de 2024

Les víctimes mortals de l'accident d'Orís són veïnes de Vic, Taradell i Folgueroles

El sinistre s'ha produït al voltant de dos quarts de dues del migdia

El Ter 26 de juliol de 2011 a les 14:26
Els Mossos d'Esquadra analitzen la zona de l'accident d'Orís, davant de la paret on han impactat els dos cotxes
Quatre persones han mort aquest dimarts al migdia en un accident de trànsit a la C-17, al seu pas per Orís (Osona), segons informa el Servei Català de Trànsit. El sinistre s'ha produït al voltant de dos quarts de dues del migdia. La calçada ha estat tallada en sentit sud fins a 2/4 de 5 de la tarda i es feien desviaments per l'interior de Torelló.

Les víctimes mortals són Luis N. T. de 20 anys i veí de Vic, Yassin I. 25 anys de Folgueroles, Jonatan L. N., de 20 anys i de Vic i Alex C. M. de 20 anys i veí de Taradell.

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més de dotacions dels Mossos d'Esquadra.

L'accident s'ha produït quan, per causes que es desconeixen, dos turismes s'han accidentat al quilòmetre 77 de la C-17 i un dels dos ha bolcat. Quatre dels ocupants d'aquest darrer turisme han mort i un cinquè ha resultat ferit en estat molt crític i ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona; mentre que pel que fa el conductor de l'altre vehicle implicat, ha resultat il·lès.
.
Etiquetes:
Societat