24 d'abril de 2024

Olost torna a celebrar la prova esportiva del Pagès de ferro

Després de la part individual, els participants competiran en grup

El Ter 28 de juliol de 2011 a les 12:48
Aquesta prova de resistència requereix agilitat, força i superació
Després d’un any de pausa, la prova esportiva que el poble d’Olost organitza, anomenada Pagès de ferro, torna amb més força que mai. Es tracta d’un circuit similar a una pista americana però amb proves diferents i divertides que tindrà lloc el proper 13 d’agost però ja té les inscripcions obertes.

La primera edició de la prova va tenir lloc l’any 2008 i la segona el 2009. Després de l’èxit que va tenir ara han reformulat una mica la prova amb la intenció d’arribar a més participants. La competició tindrà dues parts, una on competirà individualment i una altra en grup.

Després de la part individual, els participants competiran en grup. Els quatre que obtinguin millor puntuació faran les proves finals. Per participar només cal ser major de 16 anys i tenir una mínima formació esportiva. Cal anar vestit amb roba i calçat esportiu i ser al camp de futbol vell a les tres de la tarda del dia 13.

Aquesta prova de resistència requereix agilitat, força i superació. La prova està oberta tant a homes com dones i en aquesta edició preveu acollir participants de tot Catalunya. Les inscripcions es poden fer al Punt inquiet del lluçanès, a l’Ajuntament d’Olost o el mateix dia de la prova. El preu són 10 euros anticipada i 15 euros el mateix dia. Un cop s’arribi als 140 participants, quedaran tancades.
Etiquetes:
Esports