23 d'abril de 2024

El Mag Lari protagonitza un dels actes centrals de la Festa Major de l'Esquirol

El programa d’actes d'enguany s’ha reduït a una setmana tot i que el nombre d’actes no ha variat

El Ter 10 d'agost de 2011 a les 13:28
Imatge promocional de la festa
Aquest dimecres al matí l’espectacle infantil "Juga i juga" ha donat el tret de sortida a la Festa Major de l’Esquirol que s’allargarà fins el 17 d’agost. El programa d’actes d'enguany s’ha reduït a una setmana tot i que el nombre d’actes no ha variat.

Com a novetat aquest any s’han recuperat actes que s’havien oblidat en les darreres edicions. Un d’aquests actes és la Baixada de Carretons, que tindrà lloc aquest dissabte al Call de Cal Xalofa i al carrer Major.

També s’han recuperat les Olimpíades pageses, que tindran lloc a la plaça Nova aquest diumenge. D'altra banda, també tindran lloc els actes clàssics com els concerts d’havaneres i sardanes, el tir al plat, el ball de tornaboda i el correfoc dels Diable de Granollers, entre altres.

Un dels espectacles més destacats serà "Somriures i màgia: The Sound of Magic", que anirà a càrrec del Mag Lari. Es tracta d’un acte que des de la organització esperen que tingui molt èxit tan en grans com en petits. Pel que fa a les novetats, aquest any s’ha volgut donar a conèixer el nou skate park que té la població, amb un acte a càrrec de l’skater Sílvia Serret.

Paral.lelament als actes de la Festa Major, el conegut actor de l’Esquirol, Joan Crosas, ha organitzat El Pont d’Arcalís, un cicle de cançons de música tradicional catalana.
Etiquetes: