27 d'abril de 2024

'Les dones del bandoler' de Viladrau evita competir amb el Madrid-Barça

Es tracta d’una representació teatral que presenta una visió diferent de Joan Sala, més conegut com a Serrallonga

El Ter 12 d'agost de 2011 a les 13:50
Joan de Serrallonga, bandoler
El partit de futbol Madrid-Barça ha fet avançar una hora els actes programats per aquest diumenge de la desena edició de l’Estiu Bandoler de Viladrau.

Un dels actes més destacats serà "Les dones del bandoler" que tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 9 del vespre als exteriors de l’ermita de la Pietat. Es tracta d’una representació teatral que presenta una visió diferent de Joan Sala, més conegut com a Serrallonga.

Aquesta vegada però, és revisat des de la perspectiva de les dones que el van conèixer i que van conviure amb ell. L’espectacle es va escriure l’any 2008 especialment per a l’Estiu Bandoler, per Margarida Feliu. Es va adaptar l’any 2008 per Martina Cabanas i actualment el dirigeix Meritxell Cabanas.

Per altra banda, aquest divendres a les 10 del vespre la sala d’actes del Centre Cultural Europeu de la Natura serà l’escenari del Concert de Música Barroca. S’hi podran escoltar cançons i obres instrumentals que protagonitzaven les vetllades musicals de les corts, teatres i llars a l’Europa dels segles XVII i XVIII.

Comptarà amb la música vocal del renaixement i barroc a càrrec de la soprano Clara Valero; amb el contratenor, Josep Viader; amb l’arpa barroca de la mà de Joan Manuel Chauciño; i amb el llaüt renaixentista i barroc, d’Albert Bosch.
Etiquetes:
Cultura