26 d'abril de 2024

Diversos ens impulsen 'Viu l'estiu vora el Ter'

Totes les activitats programades giren entorn del riu Ter i dels seu voltants més immediats

El Ter 30 de juliol de 2008 a les 13:17
Imatge del riu Ter
Des del Museu Industrial del Ter i amb la col•laboració dels Ajuntaments de Sant Vicenç de Torelló, de les Masies de Voltregà i de Vidrà, del Museu Arqueològic de l'Esquerda, del Grup de Defensa del Ter i del consorci de Paisatges del Ter s’ha presentat una nova proposta sota el títol de: Viu l'estiu vora el Ter.

Totes les activitats programades giren entorn del riu Ter i dels seu voltants més immediats.

Amb aquest projecte el MIT se suma al programa de vacances amb família de la Generalitat de Catalunya. Aquest programa es realitza des de l'Alberg Canonge Collell de Vic on les famílies s’allotgen durant una setmana i descobreixen els espais de la comarca. El MIT presenta un joc de pistes on els nens, acompanyats dels seus pares hauran de trobar el fantasma del MIT. D'aquesta manera la visita al MIT es converteix en un joc on els nens aprenen al mateix temps que recorren les seves instal•lacions.

Per facilitar la informació de totes les activitats s’ha editat un llibret on es detallen totes les propostes. Una de les altres novetats és la possibilitat de fer una sortida natural per observar la fauna i la flora fluvial. Tanmateix el MIT per aquest estiu continua apostant per les visites teatralitzades acompanyades ara d’un vermut i també amb la proposta ‘Torn de Nit. Crònica Negre’. Viu l'estiu vora el Ter també engloba la ruta audioguiada i el BTTER. L'oferta es complementa amb el Museu Arqueològic de l'Esquerda on aquells que s'hi desplacin hi podran observar en directe els treballs d'excavació al jaciment i la ruta per descobrir el riu Ter o la incorporació en aquest petit llibret de les visites a espais emblemàtics de patrimoni industrial i natural d'Osona, com la Colònia de Borgonyà o l'espai natural dels Meandres i Gallifa.
Etiquetes:
Cultura