24 d'abril de 2024

Folgueroles dóna llum verda a la construcció d'un nou centre de dia rural

Les obres han de començar abans de finals d'any per rebre una subvenció de 550.000 de la Generalitat

El Ter 30 de juliol de 2008 a les 17:30
Una imatge del municipi de Folgueroles
Folgueroles començarà a construir abans de finals d’any un nou centre de dia rural. Aquest dimarts el ple extraordinari va aprovar inicialment el projecte de construcció del nou equipament, que estarà ubicat a la part nord del poble, just al costat de la llar d’infants i del consultori.

Carles Baronet, alcalde de Folgueroles, destaca que el centre de dia tindrà quinze places, però donarà servei a més persones.

L’equip de govern de l’ajuntament de Folgueroles té la intenció d’iniciar les obres abans de finals d’any. De fet, en depenen les subvencions que ja tenen concedides. La Generalitat aportarà uns 550.000 euros, mentre que l’ajuntament només haurà d’aportar un 20% restant. També s’està a l’expectativa de rebre algun ajut de la Diputació de Barcelona. El centre de dia és una necessitat que tenia el municipi, segons Carles Baronet.

La previsió és que les obres de construcció del nou centre de dia es liciten al mes d’octubre. D’altra banda, Folgueroles, Calldetenes i Santa Eugènia de Berga estan estudiant la possibilitat de construir una residència conjuntament a la zona nord-est de la comarca per acollir-se a les subvencions que otorga la Generalitat de Catalunya.
Etiquetes: