25 d'abril de 2024

ERC de Gurb critica l'equip de govern per haver aconseguit pocs diners del PUOSC

Segons ERC, l'equip de govern ha fracassat en la negociació del PUOSC

El Ter 30 de juliol de 2008 a les 17:47
El grup municipal d’Esquerra de Gurb ha emès un comunicat on lamenta els pocs diners que ha aconseguit CiU del PUOSC pel període 2008-2012. Dels 51 municipis d’Osona, Gurb és el 14è en població i el 35è en ajuts del PUOSC 2008-2012.

En el cas de la comarca d’Osona, el Departament de Governació ha destinat 25,9 milions d’euros al conjunt dels 51 municipis, dels quals només 368.000 aniran al municipi de Gurb.

En opinió d'ERC, “l’equip de Govern de CiU ha fracassat en la negociació del PUOSC. No és lògic que els diners que rep Gurb estigui al nivell de municipis que ronden els 300 habitants”. Segons Esquerra, la majoria de municipis d’una dimensió equivalent a la de Gurb, entorn els 2.000 habitants, han rebut més suport econòmic pels projectes que van presentar al PUOSC. Segons ERC, això només s’explica pel fet que des de l’equip de Govern municipal “no ha treballat amb prou eficàcia per aconseguir més recursos pel nostre poble”.

Esquerra denuncia que en el moment que el Ple l’Ajuntament va aprovar els projectes que volia presentar al PUOSC, ells ja van manifestar que es presentaven massa projectes i que no es deixaven clares quines eren les prioritats que tenia l’Ajuntament. Des del Grup d’ERC “lamentem haver de denunciar aquest fet perquè vol dir que l’equip de Govern no ha sabut resoldre bé una qüestió molt important pel pressupost municipal”.
Etiquetes:
Política Municipal