27 d'abril de 2024

La Festa Major Jove de Tona dóna el tret de sortida amb el concert de Segle XIII com a gran atractiu

La Festa Jove comptarà amb tres nits de concerts al Parc de les Feixetes

El Ter 31 de juliol de 2008 a les 10:25
Cartell de la festa major jove de Tona
Aquesta nit comença l’activitat de la Festa Major Jove de Tona, enguany, amb una novetat important i és que s’ha ampliat amb un dia més. En total la Festa Major Jove comptarà amb 3 nits de concerts i diverses activitats de tarda. El principal atractiu serà el concert que oferirà el divendres el grup osonenc Segle XIII, que serà l’últim ja que la banda es dissol.

El dissabte serà el torn de formacions més conegudes tot i que, segons Navarro, ‘no tant com en d’altres anys’ ja que ‘la subvenció aquest any ha estat inferior que en altres ocasions’. Tot i així el dissabte es podran sentir grups coneguts com Mecatxis, Skàndol Públic, La Tropa o Intifada. De forma paral•lela la Festa Major Jove de Tona també inclou activitats diürnes com els ‘Jocs Salvatges’ el divendres a la tarda o unes ‘Antiolimpíades’ la tarda del diumenge.

Tots els concerts tindran lloc al Parc de les Feixetes com també els ‘Jocs Salvatges’ mentre que, les ‘Antiolimpíades’ tindran lloc a la piscina municipal. Totes les activitats de la Festa Major Jove de Tona estan organitzades per la Coordinadora de Joves que engloba diverses entitats del municipi.
Etiquetes:
Cultura