25 d'abril de 2024

S’inaugura la 27a edició del torneig de bàsquet de Sant Julià, el més important d’Europa

L’edició d’enguany reunirà 226 equips de bàsquet a Sant Julià, la segona millor xifra de la història del torneig

El Ter 25 d'agost de 2011 a les 10:43
Imatge del torneig de l'any passat
Aquest dijous tindrà lloc a Sant Julià de Vilatorta el partit inaugural del torneig de bàsquet més important d’Europa, que enfrontarà els equips femenins del Boston University i l’Unigirona.

L’esdeveniment esportiu estrella d’aquesta població osonenca celebrarà enguany la seva 27ena edició els dies 26, 27 i 28 d’agost, però només un dels quatre partits de nivell ACB caurà en aquestes dates. Serà el partit entre el Cai Saragossa i l’Assignia Manresa, que es disputarà el diumenge 28 d’agost.

El Manresa i el Barça Regal jugaran els dies 10 i 11 de setembre contra l’Stamford University estatunidenc i el dia 21 de setembre arribarà l’enfrontament entre el Biscaia-Bilbao Bàsquet i el Joventut de Badalona.

Des de l’organització es valora molt positivament la presència dels tres equips catalans de l’ACB però el president del torneig, Miquel Sans, destaca el partit entre el Biscaia-Bilbao Bàsquet i el Joventut com un dels més interessants.

L’edició d’enguany reunirà 226 equips de bàsquet a Sant Julià, la segona millor xifra de la història del torneig, només superada per la xifra rècord de 242 equips del torneig de l’any passat. Els equips es dividiran en categories per edats i també hi haurà una competició per a equips en cadira de rodes i per a persones amb diversitat funcional i dificultats auditives.
Etiquetes:
Esports