26 d'abril de 2024

La nova escola pública de Balenyà, projecte preferent per a l'alcaldessa, Anna Magem

La petició de l’alcaldessa va dirigida a deslocalitzar el centre cap a l’actual ubicació del menjador escolar

El Ter 26 d'agost de 2011 a les 12:08
L'alcaldessa amb el delegat del Govern
L’alcaldessa de Balenyà, Anna Magem, va aprofitar aquest dijous la primera visita oficial al poble de Jordi Moltó, Delegat del Govern a la Catalunya Central, per demanar-li que el govern modifiqui el projecte de la nova escola pública de Balenyà, el Centre Obert La Quitxalla.

La petició de l’alcaldessa va dirigida a deslocalitzar el centre cap a l’actual ubicació del menjador escolar, al costat de les cases dels mestres de l’escola Joan XXIII i conservar el menjador al projecte definitiu.

Magem, a més, va plantejar a Moltó la necessitat d’agilitzar el cobrament d’algunes partides endarrerides per la Generalitat, "que hipotequen les arques municipals" –va explicar– i poder canviar la destinació d’una subvenció, per poder sufragar les despeses extres de la nova llar d’infants El Roc Petit, que entrarà en funcionament aquest setembre.

Per la seva banda, Moltó va explicar que es pot demanar alguna ajuda per reconstruir la caseta de la policia local, totalment afectada per l’incendi del passat dia 20 d’agost. El delegat del govern també va assegurar que en aquesta situació de crisi econòmica "caldrà col.laborar amb la Diputació i optimitzar els recursos; hi haurà d’haver relació institucional".

A més a més, va demanar "no posposar coses per l’any vinent, ja que els temps no són bons". És a dir, que el que es pugui fer amb els recursos actuals, no depengui dels futurs que poden venir.
Etiquetes: