26 d'abril de 2024

Santa Eulàlia de Riuprimer enceta aquest dissabte els actes de la Festa Major

El divendres vinent arribarà un altre dels plats forts de la Festa Major amb el Riuprimember 2011

El Ter 26 d'agost de 2011 a les 13:05
Tir al plat amb làser i una exhibició de curses de sidecar seran les primeres activitats d’un programa que s’allargarà fins el 17 de setembre. D’entre els actes nous destaca la recuperació del futbol fang o tir al plat amb làser en col·laboració amb la Societat de Caçadors.

El diumenge serà el torn d’una caminada popular i d’una actuació musical impulsada per Riuprimer crea, taller d’arts. Després d’aquest primer cap de setmana previ les activitats centrals tindran lloc a partir del dijous vinent. Serà el torn del pregó a càrrec d’Aleix Andreu, vicepresident de l’EspaiCat i un dels impulsors de la declaració de l’ermita de Sant Sebastià com a Bé cultural d’interès nacional. El divendres vinent arribarà un altre dels plats forts de la Festa Major amb el Riuprimember 2011. Aquest any la festa estarà ambientada amb els Sant Fermines.

La Festa Major també comptarà amb una festa aquàtica, correfoc, una baixada d’andròmines, disco-mòbil, ball o cinema a la fresca, entre d’altres activitats. La Festa Major es tancarà el 17 de setembre amb la inauguració de la coberta de la pista nova.
Etiquetes: