25 d'abril de 2024

El CB Quart i l'Hispano Canyelles, vencedors del 27è Torneig de bàsquet de Sant Julià

A més de la competició regular, dissabte va tenir lloc la jornada “All Star”, amb els concursos d’esmaixades i triples

El Ter 29 d'agost de 2011 a les 12:20
L'equip de l'Assignia Manresa
De dijous 26 a diumenge 28 d’agost s’ha disputat el gruix de partits del 27è Torneig Bàsquet Unnim, el més important d’Europa i una de les edicions més concorregudes de la història d’aquesta competició.

L’equip vencedor en categoria absoluta masculina finalment va ser el CB Quart, mentre que en categoria absoluta femenina el vencedor va ser l’Hispano Canyelles A.

Els 226 conjunts participants estaven dividits en 27 categories diferents i els partits es van repartir entre 30 pistes, de Sant Julià i 15 municipis de la resta de la comarca.

A més de la competició regular, dissabte va tenir lloc la jornada "All Star", amb els concursos d’esmaixades i triples. El millor esmaixador va ser Albert Cabrera, del CB Prat, mentre que el millor triplista del torneig va ser el seu company d’equip, Nacho Román.

Per la seva banda, es van disputar dos partits d’exhibició. El primer, de bàsquet femení, entre el Boston University i l’Uni-Girona, que van guanyar les jugadores catalanes amb una cistella a l’últim moment. El segon, entre l’Assignia Manresa i el Cai Saragossa, amb resultat favorable per a l’equip aragonès, que va protagonitzar una gran remuntada durant l’últim quart.

Dintre de la programació del torneig, ja al setembre, es disputaran els partits entre l’Standford University i l’Assignia Manresa, el dia 10 a les 8 del vespre a Vic i, al dia següent, es veuran les cares l’Standford University i el Barça Regal.

Com a cloenda de la competició, el dia 21 tindrà lloc el partit estrella a Sant Julià, entre el Bizkaia Bilbao Basket i el FIATC Joventut, en què el Raül López tornarà a jugar a casa 10 anys després, en aquest cas amb la samarreta de l’equip basc.
Etiquetes:
Esports