24 d'abril de 2024

Josep Jufré participarà aquest dissabte a Donosti amb un equip renovat

Després d'aquesta prova de San Sebastián, diumenge el ciclista participarà a la pujada a Urkiola

El Ter 1 d'agost de 2008 a les 10:30
Imatge del Ciclista
El ciclista osonenc Josep Jufré participarà, aquest cap de setmana, a la Clàssica de San Sebastián, prova de l'UCI Pro-Tour. Aquesta prova arriba després del canvi de patrocinadors de l'equip, que ara portarà el nom d'Scott -American Beef.

Recordem que abans el patrocinador era Saunier Duval, però que a causa de la polèmica entorn del positiu en el control de dopatge d’un dels membres de l’equip, l’italià Ricardo Riccò, l’es
pònsor va deixar de patrocinar. Ara el principal patrocinador és el que abans era el secundari, la marca de bicicletes Scott, i American Beef, pasarà a ser el secundari.Josep Jufré parla sobre els nous patrocinis.

Després d'aquesta prova de San Sebastián, diumenge el ciclista participarà a la pujada a Urkiola, i a partir de dimarts, cometirà a la Volta a Burgos, una prova que si hagués pogut acabar al Tour, no l'hagués fet.
Amb això, segons el mateix Jufré la situació de l'equip tendeix a normalitzar-se, i ja s'està debatint la participació o no a la 'Vuelta España', que arribarà properament.

Precisament Scott ha fet pujar a tres corredors de l’equip amateur de l’equip per suplantar les baixes dels dos italians acomiadats, Riccò, i Leonardo Piepoli.
Etiquetes:
Esports