25 d'abril de 2024

Taradell ha iniciat aquesta setmana, de manera intensa, les obres d’urbanització del centre urbà

Es preveu que els treballs finalitzin a finals d’aquest any

El Ter 1 de setembre de 2011 a les 12:36
Estat actual de les obres. FOTO: Miquel Vilardell. Taradell Bloc
Passarà a ser de prioritat invertida. Després de finalitzar la Festa Major aquest dilluns es va començar a aixecar el sòl de la zona de la Plaça. Durant el mes d’agost es va aprofitar per fer les connexions de les aigües pluvials. Ara els treballs es concentren a la Plaça i el carrer de la Vila.

Es preveu que els treballs finalitzin a finals d’aquest any. Després dels treballs previs de canvis de circulació i de desplaçar les aigües pluvials fins a la riera, que va comportar rebentar la carretera, ara les tasques es concentren a la Plaça. Ja que en un tram encara es permet el trànsit es farà en dues parts. Les obres seguiran cap al carrer de l’Església i després cap al carrer de la Vila. Els canvis de circulació per tal de portar a terme les obres van comportar algunes queixes de veïns. Segons l’alcalde, aquesta acció ha estat "traumàtica" pels veïns però confia que els taradellencs agafaran el costum de fer altres rutes.

Aquestes obres formen part de la primera fase d'urbanització del nucli antic i van a càrrec de l'empresa Construccions PRHOSA.
Etiquetes: