23 d'abril de 2024

Limoncello i Gertrudis, caps de cartell de la Festa Major de Viladrau

Per a l’Ajuntament, una de les prioritats és la seguretat, especialment als correfocs i el ball del confeti

El Ter 6 de setembre de 2011 a les 13:33
Aquest dimecres el poble de Viladrau comença la seva Festa Major, que englobarà els actes principals fins diumenge dia 11. La novetat d’aquest any és la celebració del 75è aniversari de la Font de l’Oreneta, per la qual es farà un seguit de lectures de poemes, a més dels concerts.

Malgrat que l’edició d’aquest any s’ha vist limitada per les retallades pressupostàries del consistori, la programació es mantindrà molt similar a edicions anteriors. Tot i això, per a l’Ajuntament, una de les prioritats de les celebracions és la seguretat, especialment als correfocs i el ball del confeti.

Entre les mesures de seguretat es troben la precaució que la gent porti roba de cotó, que es protegeixi la pell i que aparqui els seus vehicles als estacionaments destinats per a l’ocasió.

D’altra banda, mentre que la jornada de dijous es dedicarà a les sardanes i els balls tradicionals, divendres les activitats aniran destinades a la gent més jove. Precisament serà divendres quan tindrà lloc un dels esdeveniments destacats de la festa, els concerts de Limoncello i Gertrudis, que es preveuen dels més multitudinaris.

Finalment, com a acte de cloenda de la Festa Major, diumenge dia 17 tindrà lloc el torneig de futbol sala femení al Poliesportiu.
Etiquetes: