25 d'abril de 2024

Activen dos nous equips de control d'emissions d'antenes de telefonia mòbil, un d'ells a Taradell

Amb l'activació d'aquestes dues noves sondes, Osona ja compta amb quatre equips de control d'emissions

El Ter 1 d'agost de 2008 a les 18:19
En el marc del Pla Catalunya Connecta, el Departament de Governació i Administracions Públiques ha instal·lat dos nous equips de control d'emissions de les antenes de telefonia mòbil a Taradell (Osona) i Vilanova del Camí (Anoia) , que s'afegeixen a les set sondes de què disposaven fins ara les comarques de la Catalunya Central.

Amb l'activació d'aquestes dues noves sondes, Osona ja compta amb quatre equips de control d'emissions. Les noves sondes formen part de l'ampliació del projecte Sistema de Monitorització de Radiofreqüència (SMRF), que preveu instal·lar, aquest 2008, 58 nous equips arreu del territori català.

Amb aquests equips, afegits als 86 que s'han instal·lat des que, el 2004, es va posar en marxa el projecte, la xarxa de mesura d'emissions de les antenes de telefonia mòbil comptarà a finals d'aquest any amb 144 equips distribuïts en, com a mínim, 124 municipis de Catalunya, i cobrirà totes les capitals de comarca.

Les noves sondes s'incorporaran al cercador que la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació i la Direcció General de Qualitat Ambiental han posat a disposició de la ciutadania i que permet consultar el nivell d'emissions de camps electromagnètics de les antenes de telefonia mòbil que formen part del projecte.
Etiquetes:
Societat