24 d'abril de 2024

L'esport tonenc ja disposa d'un anuari propi

Amb aquesta publicació compiladora, Tona vol reforçar la presència de l’esport tonenc

El Ter 4 d'agost de 2008 a les 13:24
L'UE Tona s'ha consolidat com un dels millors equips de futbol de la comarca
Tona ja compta amb el seu propi anuari de l’esport. Presentat el passat dijous en el marc de la Festa Major del municipi, l’anuari recull les activitats i els resultats de la vintena d’entitats esportives que conformen el panorama esportiu tonenc.
Amb aquesta publicació compiladora, Tona vol reforçar la presència de l’esport tonenc, que fins ara només quedava reflectida anualment en el Llibre de Tona, que es publica cada any per Sant Jordi. El regidor d’Esports de Tona, Miquel Espona, ha augurat èxit a aquesta nova iniciativa.

El nou anuari de l’esport de Tona, que es reparteix gratuïtament a les entitats del municipi, també es planteja com una eina de contacte entre ciutadania i organitzacions esportives. En aquesta primera edició de l’anuari, queden reflectits alguns dels èxits que l’esport tonenc ha assolit al llarg de la temporada 2007-2008. De fet, per Miquel Espona, l’actual és un moment de riquesa en l’activitat esportiva de Tona.

En aquest primer anuari de Tona, queden recollits, entre d'altres, l’ascens de l’equip masculí d’hoquei a Primera Nacional, així com la creació de la fundació del Tona de futbol, o els èxits assolits en la disciplina de patinatge.
Etiquetes:
Esports