26 d'abril de 2024

El pregó de l'Espardenya Teatre inicia dijous el cap de setmana fort d'actes a Calldetenes

El pressupost s’ha abaixat uns 2.000 euros i ara la dotació ronda els 16.000 euros

El Ter 20 de setembre de 2011 a les 13:45
Calldetenes continua celebrant la Festa Major 2011 que enguany s’allarga fins al 13 de novembre, i que a partir de dijous comença els dies més forts. Aquest dimarts, a les 9 del vespre, al vestíbul de l’ajuntament, s’hi projectaran fotografies del projecte "Calldetenencs pel món", i dimecres arribarà una de les principals novetats, una Nit de monòlegs.

Segons l'alcalde de Calldetenes, Marc Verdaguer, els plats forts de la festa arribaran a partir de dijous, quan serà el moment pel pregó que enguany farà el grup local l’Espardenya Teatre i que donarà pas als actes més esperats de la Festa, com són el Sopar Jove, el Correfoc i el concert dedicat al jovent.

I si divendres és el dia més dedicat els joves, l’endemà dissabte els actes s’adrecen als menuts amb la xocolatada i jocs inflables i als grans, amb el cafè concert, sardanes, el setè Cercamúsiques o el ball de festa major. Diumenge, un dels actes destacats serà la baixada de carretons i l’obra de teatre Les dones sàvies.

Pel que fa al pressupost, l’alcalde afirma que s’ha abaixat uns 2.000 euros, i que ara la dotació ronda els 16.000 euros. Durant el cap de setmana s’ha fet amb bon temps i èxit de participació la segona Festa Canina, els Jocs Bèsties i el lliurament dels 32ens Premis Literaris de Calldetenes. Diumenge es va fer el Campionat de Petanca i la 3a Cursa dels Molins, entre altres.
Etiquetes: