27 d'abril de 2024

Joaquim Oristrell roda part de la seva nova pel·lícula a Taradell

El director català ha escollit el Serrat del Figaró, de Taradell, i zones properes a l’Hotel del Muntanyà, de Seva

El Ter 5 d'agost de 2008 a les 11:43
Joaquim Oristrell, director de la pel·lícula
Taradell acull aquest dimarts el segon i últim dia del rodatge de la última pel•lícula de Joaquim Oristrell. El realitzador català, conegut per pel•lícules com 'Inconscientes' o sèries televisives com 'Majoria Absoluta', treballa aquests dies en la filmació de 'Mi dieta mediterránea'.

Es tracta d’una pel•lícula que, sota el plantejament d’un triangle amorós, narra la crònica de la vida d’una noia, des del seu naixement i fins que ella celebra 40 anys i és una gran xef.
La pel•lícula centra l’atenció en el trio de protagonistes interpretats per actors de renom, com són Paco León, Olivia Molina i Alfonso Bassave. Precisament, aquest últim va substituir a darrera hora el mediàtic Santi Millán, previst inicialment pel paper.

Oristrell ha escollit El Serrat del Figaró, de Taradell, i zones properes a l’Hotel del Montanyà, de Seva, com a algunes de les localitzacions d’aquesta pel•lícula. La decisió de la noia de canviar de tipus de cuina, de mar a muntanya, és el que ha portat a Oristrell a incloure Taradell en el rodatge.

El rodatge a Taradell també ha propiciat que diversos osonencs participin, com a extres i figurants, a la pel•lícula 'Mi dieta mediterránea'. De fet, la productora de la cinta va realitzar dies abans un càsting per seleccionar els perfils més apropiats. Aquesta matinada de dimarts a dimecres, l’equip tècnic i artístic del film acabarà el rodatge a Osona, on està previst rodar a partir de les quatre de la tarda i fins les tres de la matinada.
Etiquetes:
Cultura