27 d'abril de 2024

El pregó de Jaume Tolosa enceta els actes centrals de la Festa Major de Roda de Ter

La zona de les barrakes, al marge dret de riu, serà un dels punts on es concentraran les activitats pels joves

El Ter 22 de setembre de 2011 a les 11:50
Jaume Tolosa va fer segon a la Gobi March
El pregó del corredor de curses d’ultrafons, Jaume Tolosa, enceta aquest dijous al vespre els actes centrals de la Festa Major 2011 de Roda de Ter. El pregó es farà a 2/4 de 10 del vespre, a la Plaça Major. Tot seguit, tindrà lloc l’espectacle de carrer 'Pàl·lid', a càrrec de Gog i Magog, amb inici a la plaça Major.

A les 11 de la nit es farà el pregó barrakista, els txupinassu i la petada de barril. D’entre les activitats noves destaca una sopar popular el divendres o el Futbol fang, Travessa de riu i altres reptes el dissabte.

Aquest divendres, dia festiu a Roda, tindran lloc alguns dels actes més tradicionals com l’ofici de Festa Major, una cercavila de gegants, animació infantil o el ball de gala amb l’Orquestra Meravella. Del programa de dissabte en destaquen jocs de cucanya, una arrossada popular, el kintobike o una desfilada de moda solidària contra el càncer. Diumenge serà el tron de la jornada castellera o un curs d’orientació, entre d’altres. Com en la majoria dels casos, a Roda també s’ha retallat el pressupost destinat a la Festa Major. Tot i això, segons Bayer, s’ha aconseguit elaborat un programa d’actes complert amb actes per a totes les edats.

La zona de les barrakes, al marge dret de riu, serà un dels punts on es concentraran les activitats pels joves. Tant la nit divendres com la de dissabte hi haurà concerts i altres activitats. Destaquen les actuacions de Pastorets Rock i Les Oques Grasses divendres i Alerta i Skàndul Públic el dissabte. Tot i que està anunciat al programa, finalment s’ha suspès l’acampada dels indignats. Com cada any, el grup de teatre Arrels ofereix un nou espectacle. Aquest any es podrà veure l’obra "Deixa’m el teu llit. On? Quan? Com?" de Ray Cooney. VEND
Etiquetes:
Cultura