25 d'abril de 2024

La Unió Esportiva Vic comença la pretemporada sense pensar en l'ascens

Francesc Giné és el nou entrenador de la Unió Esportiva Vic

El Ter 5 d'agost de 2008 a les 12:05
Escut de la Unió Esportiva Vic
La Unió Esportiva Vic comença a escalfar motors per preparar una nova temporada a la categoria de Regional Preferent, on aquest any, i després del descens del Taradell, serà l’únic representant osonenc. Des de dilluns, l’equip vigatà està realitzant els primers entrenaments de pretemporada. L’objectiu del grup, com sol ser habitual en aquesta etapa, és tornar a agafar la forma física adequada, per tal de poder afrontar amb garanties la lliga que començarà mitjans setembre.

Per fer-ho, el conjunt blanc-i-vermell s’ha reforçat amb el fitxatge, entre d’altres, d’Edu Torra, procedent del Manlleu; Jordi Ballús, que arriba del Vilassar; Marcel Martí, ex del Taradell, i Guillem Baucells, que procedeix de l’Aiguafreda.

En contra, els vigatans han perdut pólvora amb les baixes de Jordi Pla, que ha marxat a l’Aiguafreda, Joanet Illamola, que se n’ha anat al Tona, i Rubén Prat, que ha decidit retirar-se.

A banda dels jugadors, l’altra novetat és a la banqueta, on Francesc Giné ocuparà el lloc de nou entrenador de la Unió Esportiva Vic. Giné farà tàndem amb Ramon Carrascal, que serà el seu segon. L’objectiu de la directiva, tècnics i jugadors per aquesta nova temporada és lluitar al màxim en cada partit i no pensar, de moment, en l’ascens.

A més dels entrenaments de pretemporada, l’equip vigatà disputarà diversos partits amistosos. El més destacat serà contra el Manlleu el dia 15 d’Agost, en el Trofeu Ajuntament de Manlleu.
Etiquetes:
Esports