26 d'abril de 2024

Rafa Botello i la Federació Espanyola no s'entenen pel que fa al nombre de proves a disputar a Pequín

Creu que, si les disputa totes, no podrà arribar en òptimes condicions a la marató

El Ter 6 d'agost de 2008 a les 13:29
Rafa Botello pot aconseguir medalla en els propers Jocs Paralímpics de Pequín
L’atleta en cadira de rodes Rafa Botello està en plena negociació amb la Federació Espanyola d’Atletisme Paralímpic i el Comitè Olímpic Internacional pel nombre de proves en què participarà als propers Jocs Paralímpics de Pequín, que es disputaran el proper mes de setembre. L’organisme estatal ha inscrit a Botello en més proves de les que ell considera estar preparat.
Botello considera, que està inscrit en les proves de 1.500 metres, 5.000 metres i marató, creu que, si les disputa totes, no podrà arribar en òptimes condicions a la marató, que és la competició que porta quatre anys preparant a consciència.

Rafa Botello s’ha traslladat fins al Centre d’Alt Rendiment de Sierra Nevada, a Granada, per acabar de realitzar els últims entrenaments abans de marxar a Pequín. La preparació aquests dies és especial, ja que s’han reduït el nombre d’entrenaments, però els que es duen a terme són més durs i encaminats a les proves en que participarà l’atleta.

Aquest dimecres s'han incorporat al centre esportiu de Granada la resta de membres de la selecció espanyola d’atletisme paralímpic, entre els quals s’hi troba l’osonenc Roger Puigbó. Els entrenaments dels paralímpics a Granada s’allargaran fins el dia 26 d’Agost.
Etiquetes:
Esports