26 d'abril de 2024

El Mercat de la Patata del Bufet no té por de la crisi i espera vendre 25 mil quilos

Carme Ruscalleda visitarà el Mercat de la Patata per enregistrar un programa televisiu que s’emetrà per TVE

El Ter 1 d'octubre de 2011 a les 13:18
Com cada any, l’escenari serà els Jardins de la Rectoria
Aquest diumenge s’enceta la 17a temporada del Mercat de la Patata del Bufet d’Orís. Com cada any, l’escenari serà els Jardins de la Rectoria i s’allargarà durant 5 diumenges.

Josep Soldevila, que és productor de ptatates del bufet i membre de l’organització, ha explicat a Ràdio Manlleu que encaren les vendes amb optimisme i que no els fa por la crisi. De fet, aquest any s’han collit 30 mil quilos i seran els mateixos que es posaran a la venda. El mateix Soldevila diu que esperen vendre entre 20 i 25.000 quilos.

Des de l’organització s’han programat diversos actes cada diumenge adreçats a tots els visitants. Un dels actes més destacats és el d’aquest diumenge. La cuinera de Sant Pol de Mar, Carme Ruscalleda, visitarà el Mercat de la Patata per enregistrar un programa televisiu que s’emetrà per Televisió Espanyola.

Pel que fa a altres activitats programades, el segon diumenge serà el torn de la Trobada de Poetes i la Trobada de Cotxes Clàssics. El tercer diumenge es podrà participar al Concurs de Pintura Ràpida. A més, també hi haurà activitats per la canalla, com una ruta a dalt de ponis. Al mateix temps, i cada diumenge, hi haurà degustació dels productes que es poden comprar a les parades del Mercat.
Etiquetes: