23 d'abril de 2024

Jaume Sañé publica ‘Conèixer els bolets’, un manual pràctic per a principiants

El proper volum estarà dedicat a les herbes remeieres

El Ter 3 d'octubre de 2011 a les 11:59
Portada del llibre
El naturalista taradallenc Jaume Sañé acaba de publicar un nou volum de la col·lecció ‘Éssers Vius’. Aquest número porta per nom ‘Conèixer els bolets’ i pretén ser una guia bàsica i pràctica. A través de fitxes, el llibre mostra unes 100 espècies de bolets donant claus per a la seva identificació, els valors culinaris i algunes curiositats.

El llibre es va presentar aquest diumenge en el marc de la 10a edició de la Fira del Llibre de Muntanya que va tenir lloc a l’Esquirol. Editat per Cossetània Edicions, el volum posa especial èmfasi en agrupar els bolets per famílies i en diferenciar el comestibles dels tòxics. El formant del llibre segueix el de la col·lecció, és a dir de petit format amb la intenció de sigui més pràctic.

Sañé, després de presentar el llibre a l’Esquirol ja treballa amb el proper volum que estarà dedicat a les herbes remeieres i que està previst que es publiqui d’aquí a un any.

La Fira del llibre de muntanya va comptar, al llarg de tot el cap de setmana amb unes 20 presentacions de llibres. Aquesta desena edició es va tancar amb èxit de públic. En destaca la presentació d’un concurs de relats breus. Els treballs es poden presentar al llarg de l’any i a la propera edició de la fira es presentarà l’edició del relat guanyador.
Etiquetes:
Cultura