26 d'abril de 2024

El GALL programa tot un trimestre d’activitats culturals per treballar per la cultura de la pau

Totes les activitats s’engloben entorn del Dia Internacional de la No Violència

El Ter 10 d'octubre de 2011 a les 12:30
Imatge de l'exposició ‘Paraules descalces, dones fent pau’
El grup d’actors del Lluçanès, el GALL, ha programat tot un trimestre d’activitats culturals per treballar per la cultura de la pau. Els actes van començar aquest passat cap de setmana amb la inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Paraules descalces, dones fent pau’, de Dani Lagarto.

La mostra recull tretze imatges de dones que treballen activament per la consecució de la pau a l’Orient Mitjà. La mostra es pot veure al local del GALL tots els matins d’octubre. El programa d’activitats també inclou propostes teatrals. D’una banda, el 29 d’octubre, a la sala polivalent municipal, es podrà veure "EL MONTE CALVO" de Jairo Anibal Niño on l’autor reflexiona sobre l’absurditat de la guerra. D’altra banda, el 26 de novembre serà el torn de ‘Croades’ de Michel Azama a càrrec del Grup Pierrot Teatre de Centelles. Es tracta d’una tragèdia grotesca que parla de la fugida dels sentits i de la destrucció dels significats, dels valors i dels caràcters.

També es portarà terme un projecte de treball cooperatiu a les escoles del Lluçanès que finalitzarà amb un exposició. El programa d’activitats es complementarà amb una performance, la projecció de l’audiovisual ‘Som Mohammad, la mare de Mohammad’ de Dani Lagarto o la mostra fotogràfica ‘Srebrenica, memòria d’un genocidi d’Alfons Rofríguez, entre d’altres. Totes les activitats s’engloben entorn del Dia Internacional de la No Violència que es va commemorar el passat 2 d’octubre.

Una altra imatge de la mostra

Etiquetes:
Cultura