26 d'abril de 2024

La polèmica pels canvis de circulació a Taradell podria motivar una consulta popular

Des del consistori taradellenc es veu desproporcionada la idea d’organitzar una consulta

El Ter 13 d'octubre de 2011 a les 19:20
Fotografia de les obres del casc antic cedida per Taradell Bloc
El darrer ple de la setmana passada a Taradell va tornar a fer palesa la controvèrsia que han generat els canvis de circulació al municipi introduïts des del juliol passat arran de l’inici de les obres d’urbanització del casc antic. Des dels partits de l’oposició, Esquerra Republicana i Solidaritat Catalana asseguren que aquestes modificacions segueixen generant malestar entre la població.

És per aquest motiu que les seccions locals d’Esquerra Republicana i Solidaritat Catalana tenen la idea de convocar una consulta per interrogar la gent sobre aquest canvis en la circulació, els quals, cal recordar, tenen un caràcter definitiu.

De totes maneres, i al no tenir majoria al consistori, aquesta consulta no podrà ser ni vinculant ni organitzada a través de l’Ajuntament. No obstant, sí que s’està treballant en la idea d’articular la consulta a través dels propis veïns.

Mentrestant, des del consistori taradellenc es veu desproporcionada la idea d’organitzar una consulta sobre els canvis de circulació. De fet, des de l’equip de govern es confia que el temps i la paciència facilitaran l’adaptació dels veïns a la circulació, al mateix temps que s’assegura que les crítiques han minvat respecte a la posada en marxa del canvi de circulació.

La principal objecció que es fa des de l’oposició és que a manca de la circumval.lació de la zona de llevant, pendent de tramitar-se, les entrades i sortides a Taradell poden quedar coixes amb el sentit de circulació actual.
Etiquetes: