25 d'abril de 2024

Un espectacle dedicat a Pau Casals enceta el Festival de Titelles de Calldetenes 2011

Els espectacles estan destinats a nens de 3 a 10 anys, tot i que també hi ha alguna obra per a més petits

El Ter 15 d'octubre de 2011 a les 12:31
Com a novetat, aquest any, la primera sessió no farà referència a cap conte popular
Com cada any per aquestes dates, torna el Festival de Titelles de Calldetenes, el Call-titelles-detenes, que es celebra a l’Auditori Teatre. És el certamen més antic de la comarca amb 19 edicions a l’esquena, i donarà el tret de sortida aquest diumenge. Seguint la línia d’aquestes darreres edicions, es faran dues edicions per facilitar l’assitència del públic. La primera serà a 2/4 de 5 i la segona a les 6.

Com a novetat, aquest any, la primera sessió no farà referència a cap conte popular. Es titula "Pau. La vida de Pau Casals" i va a càrrec de la Cia. Forani Teatre. L’espectacle tindrà música en directe i ensenyarà al públic les inquietuds de Casals per defensar la pau i la llibertat. El segon diumenge es representarà "Els tres porquets" de la Cia. Xip Xap, el tercer serà el torn de "La rateta que" a càrrec de la Companyia B. El quart diumenge es podrà veure "Menuda" de la Cia. L’Estenedor, el cinquè serà "El Fantasma Mentider" de la Cia. Cau de l’Unicorn. El darrer espectacle, encarregat de tancar la temporada serà "Pinotxo. El nen de fusta" de la Cia. Titelles Vergés. L’any que ve es complirà el 20è aniversari del certamen.

Els espectacles estan destinats a nens de 3 a 10 anys, tot i que també hi ha alguna obra per a més petits. Les obres duren entre tres quarts d’hora i una hora i el preu és de 5 euros a taquilla una hora abans. També es pot optar per l’abonament per a tots els espectacles, que costa 24 euros.
Etiquetes:
Cultura