24 d'abril de 2024

Les Masies de Voltregà comença la construcció d'una nova promoció de protecció oficial

Ja han estat adjudicats vuit dels dotze habitatges previstos

El Ter 18 d'octubre de 2011 a les 17:43
A inicis de l’estiu del 2012, Les Masies de Voltregà, preveu tenir finalitzades les obres de construcció dels habitatges de protecció oficial s’han començat aquest setembre al carrer Matagalls. Ja han estat adjudicats vuit dels dotze habitatges previstos.

Aquest dilluns a la tarda l’alcalde de Les Masies de Voltregà, Sergi Vilamala, acompanyat d’Alberto Villagrasa, diputat delegat d´Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, van ser els encarregats de donar llum verda de forma oficial a la construcció d’aquests habitatges.

Segons Vilamala, el projecte permetrà afavorir "la reactivació del sector de la construcció" a la zona. Els habitatges que resten, seran adjudicats a través de procediment de lliure elecció, que gestiona l’entitat promotora Habitatges Voltregà, SL (grup immobiliari Finausa), entre les persones dels municipis de les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà inscrites al Registre de Sol.licitants d’Habitatges Protegit de Catalunya. Els habitatges tenen un cost d’entre uns 83.683 euros i 93.446 euros. La promoció compta amb el suport d’Unnim Banc.

A aquesta promoció d’habitatges en règim de venda cal afegir la promoció de dos habitatges en règim de lloguer per a residents de Les Masies de Voltregà en l’edifici de l’antic ajuntament i que actualment s’estan rehabilitant a través dels programa de plans d’ocupació que el Servei d’ocupació de Catalunya va atorgar a l’ajuntament.
Etiquetes: