24 d'abril de 2024

El Roncato Patí Vic comença els entrenaments de pretemporada

L’equip afrontarà la nova temporada amb les incorporacions del davanter Jordi Galán i del porter Joan Baget

El Ter 11 d'agost de 2008 a les 11:43
Imatge de l'entrenador, Ferran Pujalte i del capità vigatà Titi Roca
El Roncato Patí Vic engega avui la pretemporada per poder afrontar amb opcions l’inici de la lliga 2008-2009. Amb la continuïtat de Ferran Pujalte al capdavant de la banqueta vigatana, el projecte esportiu del club ja es troba consolidat. El repte de l’equip blanc i vermell és millorar els resultats obtinguts en la passada temporada.

L’objectiu que s’ha marcat l’equip és ambiciós, ja que, volen repetir la participació en la final a quatre equips de la lliga europea i arrodonir la intervenció en la copa del rei, que l’any passat va perdre a la final. Pel que fa a la lliga regular el llistó l’han situat en la lluita per les primeres posicions i la regularitat regulars al llarg de tota la competició.

L’equip afrontarà la nova temporada amb les incorporacions del davanter Jordi Galán i del porter Joan Baget, que substituiran les baixes de Quim Pujades i Víctor Agramunt. La primera setmana de treball vindrà marcada per l’aspecte físic, mentre que la segona se centrarà més en aspectes tècnics i tàctics i es reforçarà amb una mini estada de pretemporada a l’Alberg Canonge Collell.

Els que encara estaran una setmana més de vacances són els tres jugadors vigatans que van proclamar campions d’Europa amb la selecció estatal; Sergi Fernández, Titi Roca i Marc Torra. El Vic disputarà alguns partits de pretemporada contra el Vilanova, l’Alcoi i l’Igualada. Aquest darrer en el dia de presentació del club el 7 de Setembre.
Etiquetes:
Esports