26 d'abril de 2024

Recoder anuncia que les obres de millora de la carretera entre Olost i Olvan s'acabaran a finals d'any

Els treballs, que tenen un pressupost de 39 MEUR, van començar la primavera de 2009

El Ter 28 d'octubre de 2011 a les 16:39
Vista general de l'obra a Prats de Lluçanès. FOTO:TES
El conseller de Territori i Sostenibilitat (TES), Lluís Recoder, ha visitat aquest divendres les obres de condicionament de la carretera entre Olost i Olvan a l’altura de Prats de Lluçanès, acompanyat de l’alcalde del municipi, Lluís Vila.

Els treballs, en fase avançada d’execució, permetran millorar les comunicacions en aquest àmbit, així com la connexió entre l’Eix Transversal i l’Eix del Llobregat.

En la major part del recorregut, l’actuació significa la construcció d’una nova carretera amb petites variants de traçat que segueixen el corredor de les carreteres antigues. En la resta, s’eixampla la calçada existent. D’aquesta manera, l’obra permet millorar la seguretat i la comoditat en la conducció.

Els treballs, que tenen un pressupost de 39 MEUR, van començar la primavera de 2009 i s’estan executant en diverses fases, per trams. Actualment, es concentren a la variant de Prats de Lluçanès, on s’estan completant diverses estructures, i a Santa Maria de Merlès, on es duen a terme tasques d’ampliació d’una estructura, moviments de terres i obres de drenatge. A la resta de l’actuació, només resten pendents feines de pavimentació, senyalització i acabats.

Així, es preveu que la nova traça de la carretera, a excepció de la variant de Prats de Lluçanès, estigui en servei a finals d’any i la primavera vinent, quan les temperatures ho permetin, s’estendrà l’última capa del paviment.
Etiquetes: