27 d'abril de 2024

La 17a edició de la Fira de la Castanya de Viladrau amplia el nombre de parades

En aquesta edició s’ha batut rècord de parades, n’hi haurà un total de 50

El Ter 28 d'octubre de 2011 a les 17:31
Com a novetat el dissabte a la tarda tindrà lloc una nova aposta teatral de carrer
La 17a edició de la Fira de la Castanya de Viladrau arrenca aquest divendres. El primer dels actes és el lliurament dels tradicionals guardons. Es lliurarà el ‘Pelló de plata’ al jugador del FC Barcelona, Xavi Hernandez. La ‘Castanya de plata’ del 2011 serà pel Club Bàsquet Viladrau.

La fira al carrer aquest dissabte i diumenge, el ball de bruixes el dilluns i el mercat de tots sants, seran els actes més destacats. Com a novetat el dissabte a la tarda tindrà lloc una nova aposta teatral de carrer, ‘La verdadera història de la castanyers’.

Dissabte 29 i diumenge 30 seran els dies on la Fira al carrer amb la venda de castanyes i productes artesanals serà la principal protagonista. En aquesta edició s’ha batut rècord de parades, n’hi haurà un total de 50. Una altra de les novetats és el canvi de lloc de l’habitual tast gastronòmic. Aquest any es farà al carrer Sant Marçal i hi participaran 13 restaurants que presentaran els seus plats amb la castanya com a base. La Fira però comptarà amb una amplia oferta d’activitats paral·leles que oferiran al visitant una bona manera d’apropar-se a Viladrau. Més enllà del cap de setmana, dilluns serà el tron del més que conegut ball de bruixes. Dimarts serà el tron del Mercat de Tots Sants.

Cal destacar que el Ball de Bruixes de dilluns a la tarda ha estat inclòs dins el programa ‘Tallers per la festa’ del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació .
Etiquetes: