25 d'abril de 2024

70 radioaficionats participen en una trobada a Sant Pere de Torelló

REMER és una xarxa de radioaficionats que desenvolupa tasques de protecció civil i emergència

El Ter 2 de novembre de 2011 a les 12:25
Imatge de la trobada
La delegació de les comarques de Barcelona de REMER (Red Radio de Emergencia) va organitzar el passat diumenge 30 d’octubre al pavelló municipal de Sant Pere de Torelló el seu dinar i encontre anual. En aquest cas, uns 70 radioaficionats de diferents comarques barcelonines es van donar cita a Sant Pere amb l’objectiu d’intercanviar impressions sobre els darrers dotze mesos d’activitats en el si de l’entitat.

REMER és una xarxa de radioaficionats que desenvolupa tasques de protecció civil i emergència al llarg de tot el territori de l’Estat espanyol. L’entitat, que depèn del Ministeri d’Interior, es troba implantada a Catalunya a través de la Delegació del Govern espanyol a Barcelona.

El dinar del passat diumenge a Sant Pere de Torelló, organitzat pels radioaficionats torellonencs Josep Berengueras i Salvador Bardolet, va comptar amb la presència del coordinador d’Emergències de l’Estat espanyol Jorge de Castro, que va copsar de primera mà la bona salut que travessa la radioafició a Catalunya. Jorge de Castro també va lliurar els diplomes de reconeixement als membres amb 10 i 25 anys de pertinença a REMER.

Una altra imatge de l'acte

Etiquetes:
Societat