23 d'abril de 2024

Vilanova continua la festa major, després d'haver suspès els actes per la mort de Xevi Sanglas

Les activitats s'allarguen fins diumenge, quan acabaran amb una tarda d'inflables i un berenar popular

El Ter 11 d'agost de 2008 a les 14:22
Pla general de Vilanova
El passat dissabte es va suspendre la segona edició del VAM, Vilanova Acció Musical, per la mort d’un jove molt vinculat al municipi. Xevi Sanglas Baulenas, veí de Vic, que es trobava fent escalada al Marroc va patir un greu accident. Encara no hi ha una data fixada per fer el concert, però les activitats continuen.

Sanglas va ser hospitalitzat amb pronòstic molt greu, però va acabar morint la matinada de divendres a l’edat de 25 anys. Aquest tràgic succés va fer que la organització del festival musical decidís suspendre’l. Xevi Sanglas era col·laborador en la comissió de festes i molt conegut tant a Vilanova de Sau com a Vic, d’on eren els quatre grups: Àcid Úric, Joana Serrat, Miyagui i La Tropa, encarregats de l’actuació. Marc Orra, un membre de la comissió de festes, comenta que encara no hi ha una data perquè es torni a celebrar el concert.

Tot i així, la resta activitats programades per la festa major de Vilanova continuen aquesta setmana. Destaca el concert d’havaneres, els jocs infantils, el karaoke-disco mòbil, l’homenatge a la vellesa o el campionat de parxís que amb aquest arriba la novena edició. Una de les novetats que aquesta any s’ha recuperat és la gran quina popular. Marc Orra explica que és un dels actes més concorreguts.

Els actes de festa major s’allargaran fins diumenge i acabaran amb una tarda d’inflables i un berenar popular per tothom com a fi de festa.
Etiquetes:
Cultura