24 d'abril de 2024

Olost acull aquest cap de setmana una nova edició de la Fira d'en Rocaguinarda

Entre actors i personal tècnic, un centenar de persones s’impliquen activament en la posada en escena

El Ter 4 de novembre de 2011 a les 12:48
La Fira d’Olost transportarà els visitants al segle XVII, al món del bandolerisme. Aquest cap de setmana té lloc una nova edició de la Fira d’en Rocaguinarda. Tot i que els actes arrenquen aquest divendres el centrals seran diumenge.

Un any més el poble s’omplirà de recreacions teatrals que permetran entrar al visitant dins la llegenda del bandoler. Aquest any la fira tornarà a tenir lloc al centre del poble. Com sempre s’ha renovat alguna escena. En aquesta ocasió se n’ha incorporat una de nova. Entre actors i personal tècnic, un centenar de persones s’impliquen activament en la posada en escena.

La fira arrenca aquest divendres amb una visita a l’església d’Olost, la projecció d’un audiovisual i un concert de Emfasi, Nynadú, La mare del Tano, David Canal i les Oques grasses. El dissabte serà el tron d’un correfoc infantil i la inauguració d’una exposició de segells del segle XVII on es podran veure algunes peces que encara no s’han exposat mai a Catalunya. La fira com sempre també comptarà amb una part de parades artesanals i una mostra d’arts i oficis.
Etiquetes: