26 d'abril de 2024

Aquest diumenge arriba el 57è Cros de Calldetenes

La sortida i arribada es farà a partir de les 10 del matí a la zona esportiva de Calldetenes

El Ter 4 de novembre de 2011 a les 17:41
El Club Atletisme Calldetenes i l'ajuntament del municipi organitzen el proper diumenge 6 de novembre el 57è Cros de Calldetenes, que enguany també suposarà la celebració de curses de la 3a Lliga comarcal de cros escolar.

Un dels responsables del Club Atletisme Calldetenes, Lluís Riera, comenta que aquest cros escolar va motivar una col·laboració fa dos anys. Llavors era la primera edició, però ara ja s’hi incorpora de manera oficial.

Segons Riera, calculen que només els participants del cros ja poden ser un 200. Els organitzadors creuen que això els empenyi per tornar a arribar a les xifres de l’any passat, d’uns 400 atletes. En canvi, les pluges recents i el fet que júniors i cadets ja no entrin en un Challenge rotatiu que tenia com a premi córrer al País Basc els poden restar capacitat de convocatòria. Riera afirma que de moment la inscripció és moderada.

La sortida i arribada es farà a partir de les 10 del matí a la zona esportiva de Calldetenes, on hi ha l’aparcament municipal. S’ha fet petites modificacions del traçat, al qual "es donen més o menys voltes segons la categoria". Hi haurà premis en metàl·lic i obsequis per a tots els atletes.
Etiquetes:
Esports