27 d'abril de 2024

El Finques Centelles s’enfrontarà al Barça als setzens de finals de la Copa del Rei

Tot i que l’horari encara s’ha de confirmar, es probable que el partit es jugui a les 6 de la tarda

El Ter 9 de novembre de 2011 a les 11:20
Actualment el Centelles milita al grup tercer de la Segona Divisió B
El primer equip de l'Agrupació Esportiva Centelles s’enfrontarà al Barça Alusport en els setzens de finals de la Copa del Rei de futbol sala. Així es va decidir en el sorteig que es va celebrar aquest dimarts a Madrid. Serà una eliminatòria a partit únic que es disputarà el dia 6 de desembre a Centelles.

Segons el president del club centellenc, Domingo Ciudad, "era el rival menys desitjant esportivament però el partit tindrà molts al·licients". Cal tenir en compte que entre els dos equips hi ha dues categories de diferència.

Segons Ciudad serà "un repte important". Destaca que el conjunt blaugrana s’ha convertit el en millor equip del món i en el gran rival a batre per tots els equips. Tot i les dificultats, afirma que el conjunt centellenc "sortirà a totes". Un punt a favor del Centelles és que jugarà a casa i que es preveu un ple de públic al pavelló.

Tot i que l’horari encara s’ha de confirmar, es probable que el partit es jugui a les 6 de la tarda. Actualment el Centelles milita al grup tercer de la Segona Divisió B, dues categories per sota dels blaugranes. En la darrera ronda es va desfer d’un altre dels grans rivals, el Playas de Castelló a la tanda de penals.
Etiquetes:
Esports