26 d'abril de 2024

Un viatge pel món és la nova proposta cultural de la Fes-te Jove de Manlleu

l’objectiu de la iniciativa és donar una imatge de la varietat cultural de la comarca d’Osona

El Ter 13 d'agost de 2008 a les 13:01
Alguns dels participants als jocs
Avui dimecres, sense moure’ns de Manlleu, podrem viatjar arreu del món visitant una gran varietat de cultures. És possible a través d’Un viatge pel món, una de les activitats organitzades dins el programa d’actes del fes-te jove. Aquest viatge d’abast mundial és una de les novetats d’enguany i l’objectiu de la iniciativa és donar una imatge de la varietat cultural de la comarca d’Osona, centrant més atenció en la població de Manlleu.

Les activitats s’allargaran durant tot el dia i estan obertes a tot tipus de públic i a totes les edats.
Les actes programats per avui han començat de bon matí amb uns jocs del món, en format gegant, a l’Embarcador del Ter. D’aquesta activitat en podran gaudir els més petits, primer se’ls hi explicarà l’origen de cada joc i seguidament el podran utilitzar ells mateixos.

De cara a la tarda, les activitats programades continuaran per un públic més adult, que podran participar en petits tallers de cuina i elaborar ells mateixos alguna de les receptes més típiques d’altres països. També és podrà gaudir al llarg de la tarda-vespre de música i folklore d’arreu del món.

Jocs gegants

Els infants han pogut conèixer el planeta a través dels jocs

Etiquetes:
Cultura