25 d'abril de 2024

Joana Ortega fa campanya per CiU a Tona

L’alcalde Josep Salom va demanar “el vot útil dels catalanistes i dels que estan decebuts amb la gestió del PSC"

El Ter 17 de novembre de 2011 a les 13:41
Joana Ortega al costat de Josep Salom i altres integrants de CiU
Aquest dilluns 14 de novembre va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Tona el principal acte de campanya de Convergència i Unió a la quarta població de la comarca. Van intervenir la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, l’alcalde de Tona, Josep Salom, i la candidata osonenca Carme Sayós.

Joana Ortega, en la seva intervenció davant unes 150 persones que omplien la sala de plens, va dir que "CiU és un partit incòmode a Madrid, ja que només es deu als ciutadans de Catalunya, i que és l’únic partit que defensa el mateix aquí que allà". La vicepresidenta va remarcar la importància d’anar a votar el dia 20 de novembre, i de fer-ho per CiU "per fer més forta la veu de Catalunya a Madrid i per defensar els interessos dels catalans i les catalanes".

L’alcalde Josep Salom va demanar "el vot útil dels catalanistes i dels que estan decebuts amb la gestió del partit socialista per fer més forta la veu de Catalunya a Madrid a través de Convergència i Unió, l’única força política sense dependències de partits espanyols i amb capacitat de tenir grup propi a Madrid". Salom també va "animar els assistents a ajudar la federació a fer un gran resultat el dia 20 a Tona i a Osona per compensar altres comarques on Convergència i Unió no té tanta implantació i tant recolzament com aquí".
Etiquetes:
Política Municipal