26 d'abril de 2024

L'equip femení de l'UE Vic s'estrena a Primera Nacional el 7 de setembre

El tècnic, Jordi Pla, diu que afronten l’inici de la lliga amb molta il·lusió i ganes de fer 'un bon paper'

El Ter 13 d'agost de 2008 a les 15:09
Imatge de l'equip
El primer equip femení de la Unió Esportiva Vic s'estrenarà aquest any a Primera Nacional, la segona divisió del futbol estatal femení. El conjunt mai no havia assolit fins ara una categoria tan alta, segons explica l’entrenador de les vigatanes, Jordi Pla. El tècnic comenta que afronten l’inici de la lliga amb molta il·lusió i disposats a fer un paper digne.

Després de l'ascens meteòric aconseguit l'any passat, Pla és conscient que aquesta categoria és ‘molt forta’ i que hi preval ‘molt el joc físic’. La majoria de jugadores de la passada temporada continuen, encara que hi ha hagut algunes baixes. Segons Pla, per cobrir-les s’incorporarà una jugadora del Blanes, una que ve de fora de la qual encara no es vol donar a conèixer el nom i ‘alguna altra que està fent la pretemporada amb nosaltres i es podria quedar’.

El Vic enceta la lliga a Primera Nacional el dia 7 de setembre, rebent a casa l’Atlètic Ciutat de Palma. Segons Pla, quan acabin les sis primeres jornades es podran fer una idea força clara de a quines posicions pot aspirar l’equip.
Les osonenques estan enquadrades al grup 3 i acabaran la lliga el 17 de maig, també a casa, davant l'Estartit.
Etiquetes:
Esports