26 d'abril de 2024

Sant Boi de Lluçanès encara el segon cap de setmana de festa amb un nou campionat de tennis taula

a partir de les deu del vespre hi haurà un sopar jove que continuarà amb una tanda de concerts

El Ter 14 d'agost de 2008 a les 13:09
Imatge aèria de Sant Boi del Lluçanès.
A més de la festa major de Manlleu, hi ha molts altres pobles de la comarca que també estan en plena celebració de les festes, és el cas de Sant Boi de Lluçanès on des de dissabte ja s’hi estan celebrant tota una colla d’activitats.

Els actes programats per avui, s’han allargat durant el matí a les piscines municipals on s’hi ha celebrat un festival amb taller i jocs pensats per als més menuts, de cara a la tarda hi ha programada una simultània d’escacs i a partir de les deu del vespre hi haurà un sopar jove que continuarà amb una tanda de concerts a càrrec de Se atormenta una vecina, Duet si fa sol, los Labradores i Kubatada.

Durant aquest cap de setmana se celebraran una de les novetats del programa d’enguany i és tracta d’un campionat de tennis taula.En canvi, una de les activitats més consolidades dins la festa major és el dinar popular a la font de la Prada. L’acte va acompanyat d’una audició de sardanes que dona cloenda oficial a les festes.

De cara a demà a la tarda hi ha programats un partit de festa major al camp de futbol, i el concert i ball de festa major a càrrec de l’Orquestra Girasol.
Etiquetes:
Cultura