26 d'abril de 2024

El Govern destina 267.000€ a promoure la participació ciutadana als municipis de la Catalunya Central

Un 68% dels projectes subvencionats a la Catalunya Central serviran per implicar la ciutadania en alguna política públic

El Ter 14 d'agost de 2008 a les 17:07
El Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, ha atorgat 267.000 euros en ajuts a projectes de promoció de la participació ciutadana a 28 ens locals de la Catalunya Central. Els municipis que desenvoluparan processos participatius són Sant Martí de Tous, Vilanova del Camí, Igualada (Anoia), Calders, Callús, Castellgalí, Fonollosa, Manresa, Moià, Sant Joan de Vilatorrada, Súria (Bages), Olvan (Berguedà), Manlleu, Sant Pere de Torelló, Tavèrnoles, Vic (Osona), i Solsona (Solsonès).

Un 68% dels projectes subvencionats a la Catalunya Central serviran per implicar la ciutadania en alguna política pública com ara el planejament urbanístic, les actuacions als barris, la millora de l'espai públic o programes de cohesió social. Un 12,3% dels recursos destinats són per a projectes dirigits a la realització de plans de participació ciutadana.

A la comarca d'Osona, el Consell Comarcal d'Osona fomentarà els espais de trobada per promoure la convivència, l'Ajuntament de Vic introduirà la participació en els plans de millora dels barris del Remei i dels Caputxins i engegarà el Pla Integral de Ciutadania. Manlleu també farà participació ciutadana per dissenyar la reforma del barri d'Erm i engegarà un pla d'habitatge. L'Ajuntament de Sant Pere de Torelló consolidarà el seu pla de Participació Ciutadana i Tavèrnoles consultarà la ciutadania per elaborar el POUM.
Etiquetes:
Societat