24 d'abril de 2024

Vic enceta el cicle “Nits de música als jardins”

El cicle de concerts es portarà a terme en espais singulars de la ciutat

El Ter 14 d'agost de 2008 a les 17:30
Cartell del cicle “Nits de música als jardins”
Adrià Plana amb la guitarra i Joel Bardolet amb el violí interpretant peces de Bach, jazz i blues acompanyats de la intervenció pictòrica de l’artista Jone Taberna, encetaran aquest dijous el cicle “Nits de música als jardins” .El nou projecte “Nits de música als jardins” tindrà lloc els dijous 14, 21 i 28 d’agost.

El cicle està impulsat per l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) i l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic), a través de l’Oficina de Turisme.

El cicle de concerts es portarà a terme en espais singulars de la ciutat com són el claustre del Convent de Sant Domènec, el jardí dels Claretians i el jardí de la Casa Bojons que permetrà als espectadors gaudir de la música i la fresca.

Aquests concerts pretenen ampliar l’oferta cultural de la ciutat a tots els ciutadans, als estiuejants i turistes que visiten o es queden a Vic durant el mes d’agost. Amb aquesta iniciativa cultural es pretén consolidar el turisme cultural com a principal modalitat turística de la ciutat i posar en valor el patrimoni cultural de la capital d’Osona.

El dijous, 21 d’agost, actuarà el Trio Teckné amb peces de Corelli, Haydn, Beethoven i Bartók. Finalment, l’últim concert tindrà lloc el dijous, 28 d’agost, a càrrec de la formació Vic Swing que interpretaran obres de Django, Reinhardt i pròpies.

Els concerts començaran a les 22.00h. A l’inici s’oferirà un comentari històric i artístic com a introducció a l’acte i una copa de cava en acabar. La durada de l’activitat cultural serà d’una hora i mitja, aproximadament. El preu de l’entrada és de 10€ (8€ anticipada i 7€ reduïda) i es poden adquirir a l’oficina de Turisme (938862091) i a taquilla.
Etiquetes:
Cultura