25 d'abril de 2024

Ocults tornen a actuar a Catalunya nou anys després, amb un concert a Santa Eugènia

Ocults podria avançar aquesta nit algunes de les cançons del nou disc que ja preparen

El Ter 23 de desembre de 2011 a les 12:37
Una imatge promocional d'Ocults
Ocults tornen a Catalunya després de nou anys allunyats dels escenaris. El grup de Manacor tancarà aquest divendres l’actuació al pavelló de Santa Eugènia de Berga, que acollirà el concert en què també actuaran Anegats i Miquel del Roig.
Ocults és un grup històric de l’illa de Mallorca que durant anys va omplir els escenaris d’arreu dels Països Catalans.

Nascuts l’any 1985 de la mà dels germans Toni i Jaume Nicolau, la formació va fer una aturada indefinida després de 18 anys damunt els escenaris. El retorn s’ha fet esperar gairebé nou anys però ara tornen amb força. Ho confirma el cantant Toni Nicolau, qui confirma que el directe serà contundent.

Amb nou discos al mercat, dels quals destaquen grans treballs com "Petites coses", "Això va així" o l’exitós recopilatori "Ses millors cançons (1985-1996)", i amb grans èxits com ‘Hola, Pilar’ o la versió amb Lluís Llach del ‘País Petit’, Ocults podria avançar aquesta nit algunes de les cançons del nou disc que ja preparen, i que es tancaran a gravar el 2012. La festa mallorquina de Santa Eugènia seguirà amb Anegats, un grup nascut l’any 1994 a Son Servera. Aquest any, han publicat nou disc, titulat "Prova i error". El baixista, Paco González, està encantat de "coincidir per primera vegada amb Ocults" dalt d’un escenari.

Obrirà el concert el cantautor incombustible de l’Ametlla de Mar, Miquel del Roig. La triple actuació es farà al pavelló de Santa Eugènia de Berga a partir de 2/4 d’11 de la nit. Les entrades anticipades costen 10 euros i 12 a taquilla. El retorn tan esperat pels fans d’Ocults s’acabarà amb una sessió de punxa-discos.

El grup Anegats

Etiquetes:
Cultura